pohjoissatakunta_kesäkansi4

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

15.1.2019 Leader Pohjois-Satakunnalla ennätysvuosi: jo puolet vuoden 2019 rahoista sidottu

Leader Pohjois-Satakunnan hallitus puolsi vuonna 2018 yhteensä 58 hanketta. Tuen osuus hankkeissa on noin 1,4 miljoonaa euroa. Vuonna 2019 Leader-tukea on jaossa yhdistysten ja yritysten hankkeille vielä noin 400 000 euroa. Tänä vuonna aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää

11.1.2019 Ystävänpäivä Roadshow Pirkanmaan kuntiimme

Ystävänpäivän kunniaksi olemme kiertueella Pirkanmaan alueen kunnissamme ke 13.2.-to 14.2. Nähdään siellä!

Lue lisää

10.1.2019 Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lue lisää

4.1.2019 Pitovoima vahvemmaksi -teemahanke avautuu 1.2.2019

Leader Pohjois-Satakunta kiersi elokuulla 2018 RoadShown puitteissa kaikki alueensa Satakunnan puoleiset kunnat ja jatkaa talvella 2019 Pirkanmaalle. Mukana kiertää Ideoiden kirja, johon stopeilla vierailleet saavat jättää terveisensä. Jo kerätyt tekstit ja piirustukset kertovat hyvin, mikä meidän alueella on hyvin ja mikä vielä täydentäisi palettia. Teemahanke jatkaa tätä ajatusta. Mikä vahvistaisi meidän pitovoimaa entisestään? Millaisilla arjen valinnoilla voimme vaikuttaa ympäristöömme ja hiilijalanjälkeemme? Mitä voisimme yhdessä tehdä kotiseutumme kehittämiseksi? Aloittakaa ideointi yhdessä! Hakuaika teemahankkeeseen on 1.2.-15.3.2019.

Lue lisää

17.12.2018 Seurantatiedot Hyrrään

On taas se aika vuodesta, kun tuensaajien tulee täyttää hankkeensa seurantatiedot Hyrrään. Käy näpyttelemässä pikimiten!

Lue lisää

14.12.2018 Satakuntalainen matkailu- ja ruoka-alan toimija, kiinnostaako Grüne Woche 2019?

Satakunnan kansainvälistymishanke selvittää kiinnostusta lähteä maailman suurimmille ruoka-alan messuille Grüne Wocheen Berliiniin tammikuussa 2019. Matkan tarkoituksena on syventää Satakunnan alueen matkailu- ja elintarvikeyritysten yhteistyötä kansainvälistymiseen liittyen.

Lue lisää


Leader Pohjois-Satakunta FacebookissaVoit seurata meitä ja muita Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla.

Laita seurantaan myös Leader Pohjois-Satakunnan omat Instagram ja Twitter somekanavat.


Instagram_web YouTube-logoTwitter_Logowebsatasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.