pohjoissatakunta_kesäkansi4

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

23.2.2018 Hyrrä haltuun ja hakemusta sisään

Parkanon kaupungintalolle ovat kaikki hanketoteuttajat, hanketta suunnittelevat tai asiasta muuten kiinnostuneet tervetulleita to 8.3. klo 8.00 aamukahvitilaisuuteen. Vinkkejä ja hyviä käytänteitä tarjolla.

Lue lisää

16.2.2018 Oletko saanut rahaa Leaderistä? Lähetä terveiset Jussi Vataselle ja voita Jopo

Jussi Vatanen haastaa maaseuturahastosta rahoitusta saaneet yritykset ja yhdistykset lähettämään videotervehdyksen somessa ja kertomaan, mitä hyvää rahoituksella on saatu aikaan. Osallistu Terveiset Vataselle -haasteeseen ja voita Jopo.

Lue lisää

13.2.2018 Teemahankehaku aukeaa 15.2.-8.4.2018

Nyt on tilaisuus yhdistyksillä unelmien toteuttamiseen! Leader Pohjois-Satakunta avaa hakuun kaksi teemahanketta rekisteröityjen yhdistysten pieninvestointeihin tai kehittämiseen. Hae mukaan!

Lue lisää

12.2.2018 Yhä useampi satakuntalaisyritys investoi vuonna 2017

Maaseuturahaston tukia haettiin Satakunnan ELY-keskuksesta vilkkaasti vuonna 2017. Yritystukien kysyntä kasvoi 20 prosenttia. Erityisesti metalliyrityksissä investoitiin runsaasti, paljastaa maaseuturahaston vuosikatsaus.

Lue lisää

22.1.2018 "Geo- ja luontokohteiden neljä vuodenaikaa" valokuva- ja videokuvakilpailu alueemme nuorille

Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark-projektissa innostetaan alueemme nuoria tarttumaan kameraan ja osallistumaan Geopark-projektin yhä parempaan esiintuomiseen!

Lue lisää

19.1.2018 Maria Käkelä Leader Pohjois-Satakunnan hallituksen puheenjohtajaksi

Leader Pohjois-Satakunnan vuoden 2018 hallitus kokoontui ensi kertaa torstaina 18. tammikuuta. Kokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Maria Käkelän Ikaalisista. Varapuheenjohtajana jatkaa hallituksen esityksestä Esa Kivioja Honkajoelta.

Lue lisää


Leader Pohjois-Satakunta FacebookissaVoit seurata meitä ja muita Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_web YouTube-logoTwitter_Logoweb


satasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.