Pohjois-Satakunta_Lauhavuori_2280x900

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

22.3.2017 Elintarvikealan kilpailukyky -seminaarin 3.4.

Satakunnan ELY-keskus ja Satakuntaliitto järjestävät elintarvikealan yrityksille ja kehittäjille kilpailukykyseminaarin Noormarkun klubilla. Ilmoittaudu pe 24.3. mennessä!

Lue lisää

20.3.2017 Teidän kylästäkö filmitähti? – Nyt tehdään kyläelokuvia Satakunnasta!

Kyläelämää Satakunnassa 2017 –hankkeessa tuotetaan elokuvia jokaisen satakuntalaisen kunnan alueelta. Tarkoituksena on kuvata asukkaiden elämää, yhteisöjä ja maisemia 100-vuotiaassa Suomessa.

Lue lisää

20.3.2017 Hyvän mielen hankeillat alkavat - tule mukaan!

Leader Pohjois-Satakunta järjestää verkostoitumis- ja viestintäiltoja hanketoteuttajille ja muille kiinnostuneille 20.3. Karviassa, 21.3. Ikaalisissa ja 23.3. Siikaisissa.

Lue lisää

1.3.2017 Maaliskuussa viestintäkoulutuksia ja paljon muuta

Tervetuloa tapahtumarikas maaliskuu. Kuukausi on täynnä meidän ja muiden tapahtumia. Viestintäkoulutusta tarjolla mm. Raumalla, Porissa, Karviassa, Siikaisissa, Säkylässä.

Lue lisää


Leader Pohjois-Satakunta Facebookissa


Leader Satakunnassa

Satakunnan Leader-ryhmiä ovat Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti ry, Karhuseutu ry, Pyhäjärviseutu ry, Ravakka ry.

Satasilta.fi logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta-uutiskirje kertoo maaseudun mielenkiintoiset kuulumiset kuukausittain. Lue millaisia mahdollisuuksia näissä maisemissa kasvaa.