pohjoissatakunta_kesäkansi4

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ajankohtaista

15.2.2019 Kihokista lisäarvoa heikkotuottoisille soille -seminaari Kankaanpäässä!

Tervetuloa ideoimaan ja ennenkaikkea myös kuulemaan tutkittua tietoa Suon Yskänrohdosta Kihokista! Nähdään siis ti 5.3.2019 Kankaanpään kuntoutuskeskuksen auditoriossa klo 12.00- 16.00

Lue lisää

12.2.2019 5starnature -hankkeen seminaari Karviassa ke 27.2.2019

Karviatalo kutsuu luontomatkailusta ja kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneita koolle klo 12-16. Ohjelma englanniksi.

Lue lisää

11.2.2019 Teistäkö Vuoden satakuntalainen kylä? Hae mukaan nyt!

Vuoden maakuntakyläkilpailun järjestävät yhteistyössä SataKylät ry ja Satakuntaliitto. Kylän voi ilmoittaa mukaan kilpailuun jokin kylän yhdistyksistä. Voittajakylä palkitaan 3 400 euron palkintosummalla. Nyt kannattaa hakea rohkeasti mukaan!

Lue lisää

4.2.2019 Euroja yhteistyöhön -tilaisuudet yrittäjille: kuule ja kysy maaseuturahaston mahdollisuuksista

Nyt on Satakunnan maaseutualueiden yrittäjillä ja erityisesti ruoka-alan toimijoilla hyvä tilaisuus tulla kuulemaan maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista Euraan, Huittisiin, Kankaanpäähän ja Karviaan. Voisiko juuri sinun yrityksesi saada euroja yhteistyöhön?

Lue lisää

23.1.2019 Pikkuideat toteen nyt - teemahankehaut auki yhdistyksille

Satakunnan Leader-ryhmät ovat avanneet teemahankehakuja, joiden kautta yhdistykset voivat hakea tukea ja laittaa pienet ideat ja unelmat toteutukseen. Katso ryhmäkohtaiset ohjeet!

Lue lisää

15.1.2019 Leader Pohjois-Satakunnalla ennätysvuosi: jo puolet vuoden 2019 rahoista sidottu

Leader Pohjois-Satakunnan hallitus puolsi vuonna 2018 yhteensä 58 hanketta. Tuen osuus hankkeissa on noin 1,4 miljoonaa euroa. Vuonna 2019 Leader-tukea on jaossa yhdistysten ja yritysten hankkeille vielä noin 400 000 euroa. Tänä vuonna aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää


Leader Pohjois-Satakunta FacebookissaVoit seurata meitä ja muita Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla.

Laita seurantaan myös Leader Pohjois-Satakunnan omat Instagram ja Twitter somekanavat.


Instagram_web YouTube-logoTwitter_Logowebsatasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.