30.10.2017 10.00

Leader Pohjois-Satakunta juhli 20 -vuotista toimintaansa

Rennossa perjantai-illan juhlassa kokoonnuttiin muistelemaan Leader Pohjois-Satakunnan toiminnan vuosikymmeniä.

Leader Pohjois-Satakunta juhlisti 20 -vuotista taivaltaan maaseudun kehittämisen parissa Kankaanpääsalissa pidetyssä rennossa iltajuhlassa perjantaina 27.10. ”Olemme olleet yksi Suomen aktiivisimmista hanketoteuttajista kaikilla Leader  -ohjelmakausilla. Varsinkin kansainvälinen hanketyömme on ollut edelläkävijä valtakunnallisesti ja muidenkin EU-maiden toimintojen vertailussa. Toimintamme on helposti lähestyttävää, tunnettua ja aina alhaalta ylöspäin etenevää kehittämisestä, neuvontaa ja rahoitusta. Pääosassa ovat alueemme aktiivit, kotiseutunsa parhaaksi toimivat ihmiset”

Illan ohjelmassa kuultiin tarinoita sekä hanketoteuttajien kokemuksia toiminnan vuosikymmeniltä.  Esimerkkejä olisi lukuisia, sillä Aktiivinen Pohjois-Satakunta on historiansa aikana tukenut noin 820 hanketta. Leader-avustusta on jäänyt alueelle yli 15 miljoonaa euroa, jonka lisäksi yksityistä rahaa ja talkootyötä vielä lähes 12 miljoonan arvosta.

”Leader-rahoituksella on parannettu alueen asukkaiden elämänlaatua ja hyvinvointia mm. luomalla maaseudulle uusia palveluja ja harrastusmahdollisuuksia. On synnytetty Pohjois-Satakuntaan lukuisia uusia yrityksiä, työpaikkoja sekä kehitetty elinkeinoelämää. Yhteistyö sidosryhmien kanssa on tiivistä ja jatkuvaa. Tällöin pystytään tarjoamaan joustavaa palvelua asiakkaan tarpeet yksilöllisesti huomioiden.”

Toivokaamme vähintään yhtä aktiivista tulevaisuutta Leader Pohjois-Satakunnalle!

Kuvassa toimihenkilöitämme. Vasemmalta Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen tiedottaja Mimmi Virtanen, hallituksen puheenjohtaja Marjo Yliluoma, kv-koordinaattori Krista Antila, hankeneuvoja Leena Saloniemi, toiminnanjohtaja Juha Vanhapaasto, hankesihteeri Päivi Hietapakka ja Pirkanmaan Leader-ryhmien yhteinen tiedottaja Vilja Pylsy.


Palaa otsikoihin