7.6.2017

Leena Saloniemi on uusi Leader-hankeneuvoja

Leader Pohjois-Satakunnan uudeksi hankeneuvojaksi valittiin 41 hakijan joukosta jämijärveläinen Leena Saloniemi. Saloniemi aloittaa työnsä 1.8.

Hänen työpisteensä sijaitsee Leader Pohjois-Satakunnan toimistolla Kankaanpäässä.

Koulutukseltaan Saloniemi on tradenomi (AMK) sekä valmistunut kauppatieteiden maisteriohjelmasta (Master of Arts) Prahan University of Economics -oppilaitoksesta.

Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. pankki- ja kirjanpitoalalla sekä opetustehtävissä. Viime ajat Saloniemi on työskennellyt erilaisissa hankkeissa. Tätä kautta myös Leader-toiminta on hänelle tuttua.

Saloniemi haluaa rohkaista alueen asukkaita ideoimaan ja poimimaan myös kehittämisideoita muualta Suomesta.

– Toivon, että saan työn kautta tutustua lukuisiin innovatiivisiin ja luoviin hankkeisiin. Erityisesti yrityspuoli kiinnostaa. Haluan olla myös vaikuttamassa siihen, että pohjoissatakuntalaiset ovat ylpeitä seudustaan ja lähtevät kehittämään sitä. On meidän kaikkien asia, että Pohjois-Satakunnassa voi elää ja elämä on mukavaa, hän sanoo.

Loppukevät oli Leader-rahoituksen hakemisen suhteen vilkas Pohjois-Satakunnassa.

 – Ennätyksellisen vilkasta aikaa. Olemme saaneet runsaasti hakemuksia sekä yrityksiltä että yhdistyksiltä. Myös useampia yritysryhmähankkeita on nyt syntymässä, Leader Pohjois-Satakunnan toiminnanjohtaja Juha Vanhapaasto kertoo tyytyväisenä.

Vanhapaasto sanoo, että syksyllä on vielä hyvin jäljellä rahaa uusille innovatiivisille yhteisöjen ja yritysten ideoille.

Leena_Saloniemi_Leader_Pohjois-Satakunta-satasilta
Leena Saloniemi aloittaa elokuussa työnsä hankeneuvojana.


Palaa otsikoihin