11.1.2019 15.00

Ystävänpäivä Roadshow Pirkanmaan kuntiimme

Ystävänpäivän kunniaksi olemme kiertueella Pirkanmaan alueen kunnissamme ke 13.2.-to 14.2. Nähdään siellä!

Leader Pohjois-Satakunta kiersi Satakunnan puoleiset kuntansa RoadShown merkeissä syksyllä 2018. Nyt olemme tulossa Ystävänpäivä RoadShow -kiertueelle myös Pirkanmaan kuntiimme. Aikataulu on seuraava:
ke 13.2. klo 9-11 Kihniö, M-market/tori
ke 13.2. klo 13-15 Parkano, K-supermarket Parkano piha-alue
to 14.2. klo 9-11.30 Kauppakeskus Komppi

Yhteisellä roadshowlla maaseutuohjelman toimijat pyrkivät lisäämään tietoutta maaseuturahaston vaikutuksista ja rahoitusmahdollisuuksista. Kiertue ja koko Leader-toiminta perustuvat siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten seutua tulee kehittää. Hyvä elämä syntyy tunnetusti eri tahojen yhteistyöllä. Kunnat, yritykset, yhdistykset ja yksittäiset asukkaat voivat kaikki edistää tätä – maaseuturahasto on mukana matkassa. Kiertueen pääteemoja ovatkin yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys.

Roadshowlla on tavattavissa Leaderväen lisäksi paikkakuntien yrittäjiä ja yhdistyksiä, jotka ovat kehittäneet omaa toimintaansa maaseuturahaston hankkeita toteuttamalla. Stopeilta voi tulla hakemaan inspiraatiota muiden tarinoista tai testaamaan, voisiko oman idean toteutukseen saada rahaa. Somekanavillamme jaetaan päivien aikana video- ja kuvamateriaalia hankkeista ja kiertuepaikoista. Niitäkin kannattaa siis seurata!Päivän hastagit #leader #pirkanmaa #kihniö #parkano #ikaalinen #maaseutufi # ystävänpäiväroadshow #sankariyrittäjät #sankariyhdistykset

Yhteenvetona Roadshow nostaa valokeilaan maaseudun ykköskehittäjät: vireää ja monimuotoista maaseutua ei olisi ilman sen sankariyrityksiä ja sankariyhdistyksiä! 
Olisi hienoa, jos pääset pistäytymään stopeilla. Vie myös viestiä muille asiasta mahdollisesti kiinnostuneille. 50:lle nopeimmalle on luvassa ÄMPÄRI Leader-yllätyksillä. Kihniössä ja Parkanossa ollaan ulkona, joten muista pukeutua lämpimästi niin juttu luistaa eikä pieni pakkanenkaan haittaa! :)

Palaa otsikoihin