Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi tarjoaa uutisia maaseudun kehittämisestä ja kertoo ihmisten kokoisista ideoista, jotka on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.
21.3.2018 Sparrausta kivijalkakauppojen markkinointiin ja digiosaamiseen

Kivijalka kuntoon -hankkeessa parannetaan kivijalkayritysten liiketoimintaosaamista Huittisissa, Kankaanpäässä, Uudessakaupungissa ja Loimaalla. Maksuttomiin koulutuksiin ovat uudetkin yrittäjät vielä tervetulleita.

Lue lisää

20.3.2018 Leader Karhuseudun vuosikokous

Leader Karhuseudun sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 28.3.2018 klo 18.00 Reposaari-talolla, Kirkkokatu 20, Pori.

Lue lisää

16.3.2018 Satakunnan kylät, ilmoittautukaa Avoimet Kylät -päivään nyt!

Ilmoita kyläsi mukaan lauantaina 9.6.2018 järjestettävään Avoimet Kylät -päivään. Tarkemman ohjelman ehdit ilmoittaa myöhemmin.

Lue lisää

16.3.2018 ”Mielettömän toimivat työkaverit” viihdyttävät kohta kesäleiriläisiä

Ahlaisten maalaisidyllissä toimiva Ratsastuskoulu Kyläkorpi tekee ensi kesänä uuden aluevaltauksen alkaessaan järjestää ratsastusleirejä. Loppuvuodesta 2017 yrittäjäpariskunta Anna ja Juha Kyläkorpi hankkivat tilan viereisen kiinteistön, josta nyt kunnostavat majoitustilat leirikäyttöön.

Lue lisää

15.3.2018 Ravakan jäsenkirje ilmestynyt - vuosikokous 27.3. Laitilassa

Jäsenkirjeessä asiaa Nuoriso-Leaderista, Ravakan kansainvälisistä hankkeista, uudesta teemahankkeesta pieninvestoinneille sekä yritystukien moninaisista vaihtoehdoista.

Lue lisää

15.3.2018 Nyt on tilaisuus yhdistyksillä unelmien toteuttamiseen - teemahankehaku 8.4. asti

Leader Pohjois-Satakunnalla on meneillään kaksi teemahankehakua, joiden kautta yhdistykset voivat hakea rahoitusta pienille ideoille, joilla kehittävät toimintaansa. Tukimäärä on 500 eurosta ylöspäin. Hakuaika päättyy 8. huhtikuuta.

Lue lisää

13.3.2018 Teidän kylänne Suomen älykkäin? Ilmottaudu mukaan kisaan!

Suomen älykkäintä kylä -kilpailu on kehittämiskokonaisuus, jonka tarkoituksena on auttaa ja kannustaa kyliä etsimään älykkäitä ratkaisuja palvelujen ja toimintapojen kehittämiseen ja luomiseen. Mukaan voi ilmoittautua 31.8.2018 mennessä.

Lue lisää

12.3.2018 Leader Pyhäjärviseudun sääntömääräinen vuosikokous

Tervetuloa Leader Pyhäjärviseudun sääntömääräiseen vuosikokoukseen 21.3.2018 klo 19 (kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen). Paikkana Tupalan Hovi Säkylä.

Lue lisää

11.3.2018 Maaseutumaiseman hoitoon voi hakea rahoitusta

Miksi kannattaa hakea? Perinnebiotoopit ovat maamme monimuotoisimpia ja uhanlaisimpia luontotyyppejä, jotka katoavat hoidon puuttuessa. Leader Ravakka auttaa yhdistyksiä hakuprosessissa.

Lue lisää

7.3.2018 Leader Ravakan kevätkokous 27.3.2018 klo 19:00

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 27.3.2018 klo 19:00 Ventolan kylätalossa (Untamontie 79) Laitilassa.

Lue lisää

7.3.2018 Satakunnan Vaikuttajakoulu nuorille - hae mukaan!

Satakunnan Vaikuttajakoulu innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisää nuorten ymmärrystä päätöksentekojärjestelmistä ja auttaa verkostoitumaan. Koulutus on suunnattu toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille.

Lue lisää

28.2.2018 Ulkomailta saapuvat teatteriryhmät vakiintuneet osaksi Ramppikuumetta

Huhtikuussa jo 22. kertaa järjestettävä nuorisoteatteritapahtuma Ramppikuume haki vuosia sitten uusia ideoita kansainvälisestä yhteistyöstä. Nykyään ulkomaiset nuorisoteatteriryhmät ovat tärkeä osa tapahtumaa. Arvokkaita kokemuksia saavat niin nuoret näyttelijät, ohjaajat kuin järjestäjätiimi.

Lue lisää

28.2.2018 Vakkasuomalainen lähiruoka kohtaa Romanian herkut

Wirmon Martat uudistaa Kuutamoillallinen -tapahtumansa lähiruokaa ja ruokamatkailumahdollisuuksia tarjoavaksi derbyksi. Tapahtumaa kehitetään kansainvälisellä Leader-hankkeella yhteistyössä romanialaisten ja pohjoissavolaisten kumppaneiden kanssa.

Lue lisää

28.2.2018 Digialusta tekee tuotteita ja osaamista tunnetuksi paikallisesti ja kansainvälisesti

Leader Karhuseudun Rural Flavours -hankkeella edistetään alueen osaamisen ja tuotteiden tunnettuutta ja parannetaan saavutettavuutta. Rakennettavalla digitaalisella alustalla nostetaan esille mm. paikallista ruokaa ja palveluita niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Lue lisää

28.2.2018 KV-koordinaattori on välittäjä ja kansainvälistyminen myös perinteiden vaalintaa

Jaana Mälkki on työskennellyt Leader Karhuseudussa kansainvälisten asioiden koordinaattorina vuodesta 2004. Aiemmin matkailun saralla ulkomaillakin työskennelleenä hän tietää, mitä Suomessa osataan ja millaista osaamista täältä kannattaa viedä muualle.

Lue lisää

6.3.2018 Lounais-Suomi näyttää parastaan eurooppalaisille paikalliskehittäjille kesäkuussa

Ensi kesänä Raumalle kerääntyy vajaa 300 maaseudun kehittäjää Euroopasta tutustumaan kolmen päivän ajaksi Lounais-Suomeen sekä täällä tehtävään paikalliseen kehittämistyöhön. Kyseessä on kansainvälinen LINC-seminaari, joka kiertää vuosittain EU-maasta toiseen.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.