Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia Leader-ryhmiltä, Satakunnan Elyltä, SataKyliltä sekä sidosryhmiltä.


28.4.2017 Idyllinen ja monipuolinen Panelia on vuoden kylä 2017

Tuoreen vuoden maakuntakylän meriittilista on pitkä. Paneliassa on yhteisen hyvän eteen tehty merkittäviä tekoja, viimeisimpänä torialueen rakentaminen keskelle kylää.

Lue lisää

28.4.2017 Hankehakemuksia käsitellään myös kesäkuussa

Karhuseudun hallitus kokoontuu aiemmasta tiedosta poiketen myös kesäkuussa juhannusviikolla. Kevään viimeiset hankkeiden jättöpäivät ovat siis toukokuun kokoukseen 15.5. ja kesäkuun kokoukseen 7.6.

Lue lisää

27.4.2017 Virkistys- ja luontomatkailukohdetietoa avoimeen käyttöön Varsinais-Suomessa -hankkeen aluetilaisuus Laitilassa

Virkistys- ja luontomatkailukohdetietoa avoimeen käyttöön -hanke järjestää 23.5.2017 klo 17-20 Laitilan kaupungintalolla kaikille avoimen infotilaisuuden hankkeesta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Lue lisää

25.4.2017 Hyrrän remontti tuo pidemmän katkon hakemusten käsittelyyn

Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 17.8.–4.9. Katkon aikana ei pysty jättämään hakemuksia eikä käsittelemään maksuja. Katko vaikuttaa jo nyt.

Lue lisää

25.4.2017 Leader-rahaa jäljellä 900 000 euroa yrityksille ja yhdistyksille

Karhuseutu on myöntänyt tänä keväänä Leader-rahaa muun muassa pelastustoiminnan ja vapaa-ajanpalveluiden kehittämiseen, turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen sekä yritystoimintaan niin luomutilalle kuin Kiinan markkinoille suuntautuville matkailualan yrityksille.

Lue lisää

24.4.2017 Luovan talouden lehmät lypsämään – yritystilaa Untamalan navetoissa -tilaisuus 3.5.

Vanhat navetat uuteen käyttöön – esittely- ja ideointitilaisuus Laitilan Untamalassa

Lue lisää

24.4.2017 Kevätretki Livonsaaren yhteisökylään 18.5.

Leader Varsin Hyvän ja Leader Ravakan yhteisellä Yhdistysklinikan kevätretkellä pääsee tutustumaan Livonsaaren yhteisökylään ja sen elämään.

Lue lisää

21.4.2017 Leader Ravakka 20 vuotta

Leader Ravakka, on toiminut toukokuussa 20 vuotta maaseudun elävänä säilymistä edistäen. Taivalta juhlitaan 25.5.klo 16.30 alkaen Puu-Santtion toimintakeskuksessa Mainingissa Pyhärannan Santtiolla.

Lue lisää

19.4.2017 Viestintä- ja yhdistyslakikoulutusta yhdistystoimijoille 9.5.2017 Parkanossa

Leader Pohjois-Satakunta, Pirkan kylät ja Pirkanmaan Maaseutu ̶ ihmisten kokoisille ideoille -viestintähanke järjestävät yhdistystoimijoille viestintä- ja yhdistyslakikoulutusta 9.5. klo 18-21 Parkanon kaupungintalon valtuustosalissa, os. Parkanontie 37.

Lue lisää

13.4.2017 Satakunnan Leader-ryhmät avaavat Kiina-yhteistyötä

Leader Karhuseutu on ensimmäisenä koko EU:sta avaamassa Leader-yhteistyötä Kiinan suuntaan. Kiina on kiinnostunut kehittämään maaseutuaan EU:n Leader-metodilla.

Lue lisää

5.4.2017 Mihin yritystukea? Tutustu Leader Pirkanmaa -lehden esimerkkeihin!

Leader-rahoitusta hyödyntäneiden yritysten tarinoihin voi tutustua uudessa Leader Pirkanmaa -lehdessä.

Lue lisää

5.4.2017 Ravinteiden kierrätyksessä liiketoimintamahdollisuuksia – hyville ideoille jaossa runsaasti rahaa

"Teknologia, tuotteet, urakointi. Suomen lukuiset metallipajat voisivat olla kehittämässä uutta teknologiaa esimerkiksi biokaasuntuotantoon tiloilla."

Lue lisää

4.4.2017 Kansainvälisten hankkeiden info 28.4.

Tule kuulemaan, miten kansainväliset hankkeet eroavat tavallisista hankkeista ja miten niitä voi hakea!

Lue lisää

4.4.2017 Vuoden kylä -ehdokkaita ja filmitähtien etsintää - lue Kylät-uutiskirje!

Huhtikuun Satasilta-uutiskirjeessä teemana satakuntalainen kyläelämä. Ajankohtaista asiaa mm. Avoimet Kylät -päivästä ja Vuoden kylä -kisasta.

Lue lisää

4.4.2017 AgriHuittinen syntyi monipuolisten maatalousalan palveluiden ympärille

Huittisissa järjestettiin huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna uusi maatalousalan tapahtuma AgriHuittinen. Kyseessä on Huittisten kaupungin Elävä Huittinen -hankkeen tuotos.

Lue lisää

3.4.2017 Leader-info yhdistyksille ja yrityksille

Tiesitkö, että Leader Karhuseutu myöntää rahaa toiminnan kehittämiseen ja investointeihin? Miten sinun yhdistyksesi tai yrityksesi voisi hyötyä Leader-tuesta? Tule kuulemaan lisää infotilaisuuteen ke 19.4.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä. 

Sähköpostiosoitteesi :